Rusta och Matcha – en smart tjänst för arbetslösa

En bra tjänst, det är Rusta och Matcha. Är du arbetslös, så är rusta och matcha ett smart sätt att få stöd och hjälp ut i arbetslivet igen. Det kan även vara ett sätt att hitta en utbildning. Du måste vara inskriven i Arbetsförmedlingen för att kunna använda dig av denna tjänst. Så är du intresserad av detta, så ta kontakt med din Arbetsförmedling. Om de beslutar att du får använda dig av denna tjänst så kan du själv välja hos vem. En bra leverantör är Aventus. De finns på följande orter:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Örebro

Att gå arbetslös år efter år är ingen höjdare. Det kan dock krävas hjälp att ta sig ur arbetslösheten på ett bra sätt. Då är denna tjänst guld värd!

Använd dig av Rusta och Matcha

Om du är arbetslös och känner att det är hög tid att få ett arbete eller att komma igång att studera, så kan det vara smart att använda dig av Rusta och Matcha. Med denna tjänst får du bra verktyg, bra kunskaper och rätt sorts hjälp. Bland annat får du hjälp med att kartlägga vad det är du vill göra och vad det är du kan göra. Du får även hjälp med att planera ditt jobbsökande, att skriva ett CV och att skriva ett personligt brev.

Du kommer att få en egen coach som kommer vara ditt stöd hela vägen. Utöver redan nämnda saker du kan få hjälp med så kan du även få hjälp med att hitta och söka jobb, hjälp med att göra en bra ansökan, förbereda och träna på intervjuer och en massa mer.